Declarația pentru impunerea taxei de salubrizare

  Pentru stabilirea taxei de salubrizare, locuitorii comunei Nufaru şi ai satelor componente trebuie să depună Declaraţie de impunere, pentru locuinţele sau spaţiile pe care le au în proprietate.

Ce model al declaratiei completăm?

— Persoanele fizice care au în proprietate imobile cu destinaţia de locuinţă vor depune declaraţia pentru fiecare imobil deţinut, fie că este locuit de proprietar, fie că este închiriat altor persoane fizice.
— Dacă imobilul este în proprietatea comunei Nufaru şi este locuit de persoane fizice, chiriaşii vor depune declaraţia şi vor achita taxa. 
— Declaraţia se va depune şi în cazul imobilelor nelocuite. 

Unde găsim si unde depunem declaratia?

Formularul se găseste la ghişeul Serviciului impozite si taxe locale din sediul Primăriei Nufaru. Formularul este disponibil şi în formatul electronic. Formularele pot fi depuse la Registratura din sediul Primăriei Nufaru. Pentru a facilita procesul de preluare a formularelor, declaraţiile pot fi trimise şi pe adresa de e-mail: papi@primarianufaru.ro.

Cei care doresc să depună declaratiile pe e-mail, vor urma acesti pasi:
1. Descărcaţi formularul.
2. Tipăriţi şi completaţi formularul; apoi semnaţi-l.
3. Scanaţi formularul şi ataşaţi-l de e-mailul pe care îl veţi trimite la adresa de email de mai sus. Ce se intâmplă dacă nu depunem declaratia?

— Dacă o persoană fizică nu depune declaraţia, taxa se va stabili din oficiu, calculându-se 1 persoana pentru fiecare locuinţă.

Click pentru a descarca documentul