Galerii foto

ACASA - Galerii foto

Click pe imagine pentru a deschide fiecare galerie in parte

Biserica din satul Victoria

Biserica din satul Victoria cu hramul Intrarea Maicii Domnului în Biserică este construită din caramida, iar turla mare din lemn. Cele patru clopote sunt ruseşti. Pereţii încă mai poartă urme vechi de gloanţe.

Cetatea Proslăviţa

Sunt urmele unei cetăţi ridicate în ultimul sfert al secolului al X-lea de către Imperiul bizantin, odată cu recucerirea regiunii Dunării de Jos în vremea împăratului Ioan Tzimiskes. Cetatea Proslăviţa!

Caminul cultural Malcoci

Răspunzând nevoii cetățenilor de a avea un spațiu modern cu funcțiuni multiple, în locul fostului Cămin Cultural, s-a ridicat un nou centru cultural care cuprinde ca utilități: o sală de festivități de 156 de locuri, bibliotecă, club, cabinet medical, farmacie, birou de poliție, birou de impozite și taxe, încălzire termică cu GPL.

Diverse comuna Nufaru

 La poale de coline, pe mal de Dunăre, în briza departe de mare, aproape de ruşi, pe şosea, pe apă şi pe aer, în drumul pelicanilor şi-al tuturor călătoarelor, la început de deltă şi de linişte, dintotdeauna ferită de cutremure, ferită de războaie, de răutate şi de sete, cu oameni de toate felurile, de la tătari până la nemţi şi de la slavoni până la greci… rămăşi aici de mult ca buni români.